Wilt u energiekosten besparen? Laat dan isolatieglas plaatsen in uw woning. Over het algemeen verdient u de investering binnen 5 tot 7 jaar weer terug. Zeker met een subsidieregeling (ISDE) kan dit al snel uit.

Meer weten? Hieronder vindt u meer informatie over isolatieglas.

HOE WERKT ISOLATIEGLAS?

Isolatieglas, of isolerend dubbel glas, bestaat uit twee glasbladen die door een afstandhouder (bijvoorbeeld een metalen kader) aan de rand van het glas uit elkaar worden gehouden. De randen van het glas zijn afgesloten door een speciale kit zodat er een gesloten eenheid ontstaat. De ruimte tussen het glas (de spouw), is gevuld met droge lucht. Deze ruimte zorgt ervoor dat het glas beter isoleert. Hoe groter deze ruimte (of hoe dikker de spouw), hoe hoger de isolatiewaarde van het glas.

U waarde hr glas

HR++ beglazing (Hoog Rendements beglazing) is isolatieglas met een nog veel betere warmte-isolatie. Dit komt omdat op één zijde van het glas een heel dunne coating is aangebracht, en de spouw is niet gevuld met lucht maar met een speciaal gas. Dit (argon) gas zorgt voor een nog betere isolatiewaarde.

OVERIGE TOEPASSINGEN VAN ISOLATIEGLAS

Isolatieglas en HR++ beglazing worden door de fabrikanten nog steeds verbeterd. Daarbij gaat het niet alleen om warmte-isolatie maar ook om andere eigenschappen.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • zonwerend
  • zelfreinigend
  • geluidswerend
  • brandwerend
  • veiligheidsglas

Dit laatste is zowel inbraakwerend als veilig als het gaat om het voorkomen van letsel. Al deze eigenschappen zijn een glassoort op zich, maar kunnen heel goed in één product gecombineerd worden.

Linde Allround Glasservice staat voor:

Als je geen goede service en de beste kwaliteit levert, komen klanten niet terug. Dat realiseert Linde Allround Glasservice zich als geen ander. Om die reden meten we glas vooral zelf in. Hierdoor loopt u als klant geen risico op een verkeerde maatvoering.

Service gaat bij ons nog veel verder. Zo adviseren we u over de juiste glaskeuze en toepassingsmogelijkheden. Ook onze vrijblijvende offertes zijn uiterst transparant. U ziet altijd het exacte totaalbedrag, zodat u vooraf exact inzicht heeft in de kosten.

Wij zijn VCA-gecertificeerd en werken volgens de geldende richtlijnen.